maandag 16 mei 2016

Een nieuw begin!


Misschien kennen jullie mij nog wel? Ik heb namelijk tot een tijd geleden al een aantal jaar geblogd, ook onder de naam saaiwordtleuk.nl, maar ben daar later mee gestopt. Ik zal in het kort eventjes uitleggen waarom ik daarmee gestopt ben. Het was heel druk op school, ik was veel tijd kwijt aan hockey én ik werkte. Als ik dan even vrije tijd had, nam ik eventjes rust voor mezelf of was ik met vriendinnen. Dat gaat nu nog precies hetzelfde als toen, maar nu is het me gelukt om er een soort balans in te vinden doordat ik alles een beetje beter op een rijtje heb voor mezelf.


In de tijd dat ik niets aan mijn blog deed miste ik het wel een beetje en ik wilde graag weer verder gaan. Af en toe plaatste ik weer eens een artikel, maar voor mijn gevoel was het het niet helemaal. Ik was er niet blij mee en dat vond ik vervelend. Ik wilde namelijk tevreden zijn over iets wat in online zette. Ik dacht dat het beter zou zijn als ik helemaal opnieuw zou beginnen met mijn blog, dus besloot ik om alles te verwijderen, een andere lay-out te nemen en pas iets online te zetten als ik er tevreden over ben.

Dit is dus mijn allereerste artikel op mijn 'nieuwe' blog. Ik weet allemaal nog niet wanneer ik iets ga uploaden en ga ook niets beloven, want ik weet nu al dat het dan gaat voelen als een verplichting en dat wil ik niet. Het moet namelijk leuk blijven om te doen en ik wil niet dat ik ga balen als ik nog een artikel moet schrijven.

Het belangrijkste vind ik dat school er niet onder gaat lijden. Daar ben ik trouwens niet zo bang voor, want het gaat goed op school en ik heb weer helemaal zin om te gaan bloggen, ik heb veel ideeën en ik ben erg gemotiveerd.

Ik hoop dat je snel weer terug komt op mijn blog om mijn volgende artikel te lezen!


2 opmerkingen: